Rakennusvalvonta

Sivu päivitetty 14.3.2018

 

 

Tervetuloa asiakkaaksi Lempäälän kunnan rakennusvalvontaan!

Käytössänne ovat rakennusvalvonnan asiantuntijat neuvonnan, suunnittelun, ohjauksen ja lupapäätöksen myötä aina projektin täysin valmiiseen lopputulokseen asti.

Rakennusvalvonnassa teitä palvelevat johtavan rakennustarkastajan lisäksi kaksi rakennustarkastusinsinööriä, LVI-insinööri sekä sihteerit.

Rakennusvalvontamme on siirtynyt sähköiseen lupakäsittelyyn. Lupapiste.fi palvelun kautta hoituu kaikki neuvonnasta alkaen. Sähköisen asioinnin lisäksi asiakaspalvelumme toimii ajanvarauksella, ajanvaraukset saa tilattua rakennusvalvonnan sihteereiltä.

Seuraavilla sivuilla opastamme lupaprosessissa, ohjeistamme, kerromme Lupapiste.fi toiminnasta ja sen kautta asioimisesta. Sivuilta löytyvät tarvittavat lomakkeet/liitteet lupahakemuksiin ja kerromme tarkemmin katselmuksista, joita lupaehdoissa yleensä vaaditaan. Sivuilta löytyy rakennusjärjestys kuin myös hinnasto toimenpiteille. Toivomme sinun ottavan yhteyttä meihin heti kun herää kysymyksiä. Ensimmäinen ja helpoin tapa on ottaa lupapiste.fi neuvontaosion kautta yhteyttä kellonajasta riippumatta. Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia. Tehdään yhdessä haaveista totta.

Rakennusvalvonnan sijaintitiedot:

Käyntiosoite: Tampereentie 8, 37500 Lempäälä, 1 krs. Postilokero: PL 36, 37501 Lempäälä