Asuntomessut Lempäälä 2026

Saikka on uusi, monipuolinen asuinalue Lempäälän pitkän nauhataajaman keskivaiheilla. Alueelle rakentuu omakotitaloja, kaupunkipientaloja, rivi- ja/tai paritaloja sekä kerrostaloja. Alueen monip…

Saikka on uusi, monipuolinen asuinalue Lempäälän pitkän nauhataajaman keskivaiheilla. Alueelle rakentuu omakotitaloja, kaupunkipientaloja, rivi- ja/tai paritaloja sekä kerrostaloja. Alueen monipuolisuuden kruunaa uusi alakoulu ja päiväkoti, Saikantalo.
Saikka tarjoaa asukkaalleen helpon ja viihtyisän paikan elää. Saikka – sydämesi paikka!

Saikka – sydämesi paikka

Saikan alueelle Lempäälään rakentuu ilmastoviisas, moderni ja tiivis asuinalue, jonka keskiössä on helppo, nykyajan, kestävän kehityksen mukainen asuminen. Saikan keskeinen sijainti Ideaparkin läheisyydessä takaa palveluiden läheisyyden ja sujuvat kulkuyhteydet Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle. Saikan alue sijaitsee riittävän kaukana ja tarpeeksi lähellä kaikkea, mitä tarvitaan toimivaan arkeen ja vapaa-aikaan. Vuonna 2026 Asuntomessuista tulee 160 vuotta täyttävän Lempäälän kunnan juhlavuoden päätapahtuma. Asuntomessutapahtuma on 10.7.–9.8.2026.

Vapaiden tonttien osalta käynnissä on jatkuva haku. Mikäli tontti kiinnostaa, otathan yhteyttä niin katsotaan paras toimintatapa yhdessä!

Katso vapaat tontit

Ilmastoviisaat alennuskriteerit tonttihintoihin

Tutustu alennuksiin oikeuttaviin ilmastoviisaisiin kriteereihin

Tutustu

Tontteihin tutustuminen alueella ei ole enää mahdollista infratöiden etenemisestä johtuen. Jos haluat käydä tutustumassa tontteihin, varaathan meiltä aikaa, niin käydään Saikassa yhdessä.

Yhteystiedot

Tilaa Asuntomessut Lempäälässä 2026 -uutiskirje

Uutiskirjeeseen on koottu ajankohtaisimmat kuulumiset hankkeesta ja se ilmestyy noin kerran kuukaudessa.

Klikkaa tästä