Rantalan sauna

Sivu päivitetty 18.9.2018 14:23

Osoite: Ruodasjärventie 50

Rakennuksessa on käytettävissä seuraavat tilat:

- tupa (n. 22 neliötä)
- kaksi (2) saunaa (á 8,5 neliötä)
- pukutilat
- pesutilat
- WC:t
- keittiö

Keittiön varustuksena on mm. sähköliesi, jää/pakastinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Kahviastiasto ja -välineistö tulee vuokraajan hakkia itse.

Kesäaikaan Rantalan sauna lämpiää yleisölle keskiviikoisin klo 18.00 - 21.00. Saunamaksut on aikuisilta 3 € ja alle 12 v ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Talviaikaan Rantalan saunalla järjestetään talviuintia tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin ja sen toteutuksesta vastaa Lempäälän Kisa ry/kuntojaosto .

Tiloja vuokrataan erillisiin tilaisuuksiin mm. järjestöjen, työpaikkojen ym. yhteisöjen kokouksiin ja tilaisuuksiin. Tilat riittävät tuvan osalta n. 15 hengen tilaisuuden pitämiseen. Huomioithan, että saunan edustalla oleva ranta-alue on yleinen ranta. Yksityistilaisuus ei rajaa kulkua alueella vaan antaa oikeuden käyttää saunarakennusta ilman ulkopuolisia.

Tilan maksut ovat riippuvaisia käyttötarkoituksesta.Saunan vuokraus lempääläisille maksaa 36€/tunti, ulkopaikkakuntalaisille 60€/tunti.  Lisätietoa hinnoista ja varaamisesta Varaaminen ja hinnat -sivustolta. Saunan varaukset ja peruutukset tulee olla tehtynä varausta edeltävän viikon perjantaina. Sen jälkeen perut vuorot laskutetaan varaajalta.

Rantalan saunan käyttöohjeet (PDF)

Lisätiedot:
Vapaa-aikatoimisto, toimistosihteeri Sirkku Viikari
Puh. 040 133 7390 tai sirkku.viikari@lempaala.fi.