Mäyriä

Sivu päivitetty 26.5.2018 10:11

Mäyriän virkistysalue sijaitsee Pyhäjärven rannalla Lempäälässä (Vanha Rantatie 105). Alueen omistavat yhdessä Lempäälä, Tampere, Kangasala, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti, Nokia ja Ylöjärvi.

Asuntovaunupaikat

Alueella on asuntovaunuille vuosipaikkoja. Mahdollisesti vapautuvia paikkoja voi tiedustella keväisin Lempäälän kunnasta Mervi Järviseltä puh. 050 383 9609.

Vaunupaikat myönnetään ainoastaan omistajakuntien alueella asuville.

Pallokenttä

Mäyriän pallokentän vuoroja hallinnoi Lempäälän kunnan liikuntatoimi.

Uintipaikka

Uintipaikka on kaikkien käytössä ja parhaiten sinne pääsee jalkaisin päärakennuksen vasemmalta puolelta kulkevaa tietä pitkin. Saunojen yhteydessä ovat omat uintipaikat saunojille.

Uimaveden ajantaisen sinilevätilanteen näet Järviwikin nettisivuilta.

Saunat

Miesten sauna        

Mäyriän virkistysalueella on kaksi saunaa, joita voi varata kesä-syyskuussa. Molempiin saunoihin mahtuu noin 10 henkilöä kerralla ja saunan yhteydessä olevaan takkatilaan noin 20 henkilöä. Kiukaat ovat puulämmitteisiä ja lämmitetään itse. Saunoille tuleva vesi ei ole juomakelpoista, vesi tulee suoraan järvestä. Keittokatosrakennuksen ulkoseinässä on juomavesipiste. Saunojen vuokra on 50 €/4 h + 10€/lisätunti.

Saunaan ja uimaan pääsee kesäisin ilman erillistä varausta yleisövuoroilla. Miehille ja naisille on erilliset saunarakennukset. Kesällä 2018 yleisövuorot ovat 1.6.-30.9. maanantaisin ja torstaisin kello 16:00-20:00.
Yleisösaunan hinta on 2 €/henkilö/kerta sekä lapset alle 15-v 0,50 €/kerta.

Nuotiopaikat

Alueella on kolme nuotiopaikkaa. Nuotiopaikat sijaitsevat uimarannan läheisyydessä, uimarannan ja isomman saunan välisellä alueella ja isomman saunan luona. Tulenteko on sallittua vain kyseisillä paikoilla.

Keittokatos

Mäyriässä on erillinen keittokatosrakennus, jota saa tarvittaessa varata myös palvelupisteestä.
Katokseen mahtuu ruokailemaan noin 50 henkilöä.
Varustelu katoksessa on vaatimaton, mutta leiriolosuhteisiin hyvin sopiva. Keittokatosrakennuksen ulkoseinässä on juomavesipiste.

Venesatama

Venesatamaan pääsee isohkoillakin veneillä, mutta aivan laiturin tuntumassa on kivi, jonka sijainti kannattaa varmistaa alueen hoitajalta.

Lisätiedot ja varaukset

Varaukset tehdään sähköisellä lomakkeella:
http://www.lempaala.fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu/lomakkeet/sauna-ja-kokoustilavaraukset-mayria/

Lisätiedot: liikuntapalvelut, toimistosihteeri Sirkku Viikari
p. 040 133 7390