Tutustu kunnan tiloihin uudessa Varaamo-palvelussa

15.10.2018

Tampereen kaupunkiseudun kunnat kehittävät digitaalista Varaamo-palvelua tilojen ja alueiden varaamiseen. Palvelun kokeiluversioon pääsee nyt tutustumaan osoitteessa varaamo.tampere.fi.

Kokeiluvaiheessa palvelussa pääsee tarkastelemaan kuntien tilatarjontaa ja varaamaan muutamia esimerkkitiloja suoraan palvelun kautta. Palvelussa oleviin Lempäälän kunnan tiloihin pystyy kokeiluversiossa tutustumaan, mutta tilat eivät ole vielä varattavissa palvelun kautta.  Kokeilussa on mukana tiloja Kangasalta, Lempäälästä, Nokialta, Orivedeltä, Pirkkalasta, Tampereelta, Vesilahdesta ja Ylöjärveltä. Palvelusta löytyy muun muassa liikuntasaleja, kokoustiloja ja ulkopelialueita.

Toivomme, että palvelun kokeiluversiosta löytyvän palautelinkin kautta käyttäjät antavat palautetta siitä, miten Varaamoa tulisi kehittää.

Kokeilun taustalla on ollut kuntien toive saada julkiset tilansa paremmin asukkaiden hyötykäyttöön. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa kaikki varattavissa olevat tilat löytyvät kootusti yhdestä paikasta ja myös niiden varaaminen sekä maksaminen onnistuvat palvelun kautta.

Seutuyhteistyöllä edistetään Tampereen kaupunkiseudun asukkaiden ja palveluiden liikkumista vapaasti yli kuntarajojen. Varaamo-projektia toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Tampereen kaupungin Smart Tampere Digiohjelman kanssa.

Lisätiedot:


Laura Humppi, palvelumuotoilija
laura.humppi@lempaala.fi
044 421 5056

Elisa Laakso, palvelupäällikkö, aktiviteetti- ja elämyspalvelut
elisa.laakso@lempaala.fi
050 063 3241

Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän tiedote:
https://www.tampereenseutu.fi/site/assets/files/18036/tiedote_varaamokokeilu.pdf

« Takaisin