Motoristit koulukiusaamista vastaan! MKKV ry vieraili Sääksjärven koululla ma 27.8.2018

30.8.2018

Sääksjärven koulu järjesti koulukiusaamista vastustavan tapahtuman koulullaan ma 27.8.2018. Koululle saapui Motoristit koulukiusaamista vastaan ry (MKKV) 58 moottoripyörän ja monen motoristin voimin!

MKKV ry:llä oli tärkeää asiaa koululaisille siitä miten koulukaveria kohdellaan. Lapset kuuntelivat tarkasti Ari Santaharjun puhetta ja sen päätteeksi Taikuri Luttinen viihdytti ja ilahdutti hienoilla tempuillaan.

Katso video tästä

Lempäälän-Vesilahden Sanomat kirjoitti myös MKKV:n kouluvierailusta, lehtijutun voi lukea täältä: https://lvs.fi/2018/08/29/paristellen-kiusaamista-vastaan/

Tietoa MKKV ry:stä

Motoristit koulukiusaamista vastaan (MKKV) lähti liikkeelle Tampereella syksyllä 2013 motoristien keskuudessa syntyneestä ajatuksesta kutsua kokoon asiasta kiinnostuneita moottoripyöräilijöitä, jotka ajaisivat ryhmänä kouluihin puhumaan oppilaille kiusaamiseen liittyvistä asioista ja ottamaan siten yhteisönä kantaa koulukiusaamista vastaan.

Yhdistyksen tarkoituksena on pyrkiä toiminnallaan vähentämään koulukiusaamista ja vaikuttaa yleisellä tasolla myönteisesti koulun ilmapiiriin ja oppilaiden asenteisiin, rohkaista puuttumaan kiusaamiseen ja kannustaa auttamaan toinen toistamme. Yhdistys on voittoa tavoittelematon. Kouluvierailuilla halutaan kertoa oppilaille, että motoristit eivät hyväksy kiusaamista ja samalla MKKV haluaa osoittaa kiusatuiksi joutuneille tukensa ja näyttää ettei heitä ole unohdettu tai jätetty ongelmien kanssa yksin.

Lähde:  https://mkkv.fi/

 

 

 

 

« Takaisin