Lempäälän Liiterin tarjoamat yhteiskäyttöpalvelut mahdollistavat kestävää elämäntapaa - Avajaiset 8.3.

7.3.2018

Lempäälän kunta ja kuntakeskuksen kehittämishanke Nova Lempäälä käynnistävät yhteistyön kestävän arjen palveluita kehittävän CoReorient Oy:n kanssa. Lempäälän aseman läheisyyteen kunnan hallintorakennuksen Tampereentie 8 pohjakerrokseen sijoitetaan Liiteri-palvelupiste, josta saa käyttöönsä erilaisia kestävän arjen palveluita 24/7.

Tarvitsetko ompelukonetta, höyrypesuria tai sähköpyörää? Onko kotonasi tarvetta pienelle pintaremontille, mutta et omista akkuporavasaraa? Lempäälän Liiteri-palvelusta voit 8.3.2018 alkaen saada käyttöösi erilaisia kodintarvikkeita vuorokaudenajasta riippumatta. Lempäälän kunnan hallintorakennukseen aukeavasta palvelusta kuluttajat saavat laadukkaat kodintarvikkeet, sähkötyövälineet ja puhdistuslaitteet kätevästi käyttöön 24/7.

Liiteri tuo yli 5 000 eurojen arvoisen ja paikallisen käyttäjäyhteisön toiveiden mukaan muokattavan tavaravalikoiman kaikkien saataville. Laajan kodintarvikkeiden valikoiman lisäksi 24/7 Liiteristä saa lainaan laadukkaan sähköavusteisen Solifer -polkupyörän talvirenkailla. Lempäälän Liiterin palvelukokonaisuudessa ovat mukana puhdistusratkaisuiden markkinajohtaja Kärcher sekä uuden sukupolven älylukkovalmistaja Rollock ja Yetitabletien valmistaja Kuori. Lainattavien laitteiden lisäksi Liiteri-kokonaisuuteen toivotaan mukaan paikallisten yritysten ja yhteisöjen tuottamia palveluita kuten lähiruokaa, pyöränkorjaus-, suutari- ja elektroniikan korjauspalveluita.

Tervetuloa Lempäälän Liiterin avajaisiin!

Avajaistilaisuudessa 8.3. klo 16.30 alkaen julkistetaan Liiteri.net -palvelu ja esitellään palvelun käyttöä. Paikalla Lempäälän kunnan edustajat ja palveluntarjoaja. Poikkea myös Idea-huoneelle (Lempäälän Aleksi 2) kahville tai mehulle ja nappaa mukaasi NovaLempäälä-ämpäri, jossa on tietoa uudesta kuntakeskuksesta.

Aika: torstaina 8.3. klo 16.30 -18.00
Paikka: Tampereentie 8, kunnan hallintorakennuksen pohjakerros, käynti junaradan puolelta

Rekisteröidy Liiteri-käyttäjäksi, osta kuukausipaketti ja lainaa tarvikkeita

Mene osoitteeseen liiteri.net, valitse Lempäälän Liiteri, rekisteröidy. Liiterin kuukausijäsenyys maksaa 0,99 € /päivä eli 29,70 € /kk.

Liiteri tarjoaa vaihtoehdon omistamiselle ja tekee kestävästä elämäntavasta helppoa. Liiteri-palveluita käyttämällä saat lisää huoletonta vapaa-aikaa ja vapautat kotisi neliöitä varastotilasta fiksumpaan käyttöön. Liiterin valikoimaa kehitetään edelleen käyttäjäpalautteen pohjalta.

Lisätietoja:
Kuntakeskuksen kehittämisen hankepäällikkö Lari Laakso, Lempäälän kunta, lari.laakso@lempaala.fi, 040 133 7926
Markkinointipäällikkö Henni Ahvenlampi, CoReorient Oy, henni.ahvenlampi@coreorient.com, +358 45 601 0390

Lempäälän uudesta kuntakeskuksesta luodaan kaikenikäisten kohtaamispaikka. Keskustan kehittämisen tärkeimpänä lähtökohtana on alusta alkaen ollut asukkaan näkökulma ja johtoajatuksena on palveluiden tuottaminen kuntakeskuksessa kaikenikäisille kuntalaisille. Lempäälän kunta on tehnyt pitkäjänteistä työtä kehittäessään aktiivista ja vireää kuntakeskusta ja nyt Nova Lempäälän luomisessa ollaan etenemässä suunnitelmista käytäntöön.

CoReorient Oy kehittää yhteisöjä ja yhteiskuntaa tukevia kestäviä jakamis- ja kiertotalousratkaisuja. Liiteri.net:stä saat kodintarvikkeet ja kestävän elämäntavan palveluna 24/7. Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra palkitsi Liiteri.net -palvelun yhtenä kymmenestä parhaasta suomalaisesta kestävän arjen ratkaisusta tammikuussa 2018.

« Takaisin