Lempäälä sanoo kyllä digipäällikölle

27.8.2018

Lempäälän kunnassa panostetaan palveluihin ja saavutettavuuteen 24/7. Asiaa edistämään kuntaan rekrytoidaan tietojohtamisen ja digitalisaation saloihin perehtynyttä digipäällikköä. Kunnan tahtotila on selvä: kuntalaisille parempaa palvelua tulevaisuudessa - ajasta ja paikasta riippumatta.

"Nyt on edelläkävijyydelle tilaa ja tarvetta. Haluamme ottaa käyttöön digi-innovaatioita ja tehdä niistä todellisuutta Lempäälässä", toteaa kunnanjohtaja Heidi Rämö. "Uudelta digipäälliköltä odotetaankin edelläkävijyyttä ja käytännön toimia, joiden avulla palvelumme paranevat kokonaisuudessaan. Uuden Lempäälä-talon palvelukäytävällä kohtaamme kuntalaiset, mutta kohtaamista tapahtuu myös verkossa, sähköisten palvelujen kautta. Tärkeintä on se, että jokainen saa palvelua, oikea-aikaisesti ja tehokkaasti. Digipäällikkö tulee olemaan tärkein ja näkyvin henkilö, joka innostaa koko kuntaa uusien toimintatapojen pariin. Odotamme innolla, kuka tämän haasteen ottaa vastaan", Rämö hehkuttaa.

Lempäälän kunnan tavoitteena on, että vuoteen 2025 mennessä suuri osa kuntalaisista hyödyntää sähköisiä palveluita, jotka ovat saavutettavissa ajasta ja paikasta riippumatta useissa eri kanavissa. Nyt tehdään digihaaveesta totta myös Lempäälässä.

Tutustu tarkemmin avoinna olevaan paikkaan https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/lem-02-7-18

Lisätiedot: kunnanjohtaja Heidi Rämö 040 133 7803

 

 

« Takaisin