Kunnallisen vanhempainyhdistyksen perustamiselle innokas lähtölaukaus Koulut ja vanhempainyhdistykset kumppaneina -tilaisuudessa 9.11.

13.11.2017

Lempäälän peruskoulujen vanhempainyhdistysten iloinen ja innostunut joukko kokoontui 9.11. Virta-kampukselle tapaamaan Suomen Vanhempainliiton toiminnanjohtajaa Ulla Siimestä sekä Lempäälän sivistysjohtaja Nina Lehtistä.

Vahvaa yhteishenkeä henkivässä tilaisuudessa tutustuttiin, keskusteltiin vanhempien osallisuudesta koulujen toimintaan sekä sovittiin alueellisen vanhempainyhdistyksen kokoamisesta Lempäälään. Uudessa yhdistyksessä tullaan käsittelemään keskitetysti yhteisiä asioita ja toimitaan viestinviejinä kunnan sekä vanhempien välillä kasvattajuuden ja lasten hyvinvoinnin teemoissa.

Kaikille vanhempainyhdistyksille on tyypillistä aktiivisten osallistujien mukaan saaminen koulukohtaiseen toimintaan. Tapaamisessa ideat nykyisistä ja visioiduista toimintamalleista sinkoilivat. Illan aikana löydettiin uusia ulottuvuuksia sekä kipeästi kaivattua uskoa vanhempien aktiivisuuden lisääntymiseen niin yksittäisissä kouluissa kuin alueellisestikin. Vanhempaintoiminnalle koulun kumppanina on yhteiskunnassamme mittava tilaus.

Mikäli kiinnostuit, lisätietoja antavat:
Teija Pirinen, Puh. 040 737 2986, teija.pirinen@lempaala.fi
Nina Lehtinen, Puh. 050 383 9789, nina.lehtinen@lempaala.fi

Tietoa erilaisista yhteistyössä järjestettävistä tapahtumista sekä alueellisen vanhempainyhdistyksen toiminnasta löydät jatkossa myös täältä: http://www.lempaala.fi/palvelut/kasvatus-ja-opetus/koulutus/kumppanit/

« Takaisin