Kolmen aaltoviivan innoittamana kohti uutta - Lempäälän uusi visuaalinen ilme julkistettiin

7.9.2018

Lempäälän kunnan #kyllä -strategiaa ja edistyksellisyyttä kuvataan uudella visuaalisella ilmeellä. Ilme julkistettiin perjantaina 7.9.2018 #Kylläpäivässä. Visuaalinen ilme tulee näkyviin Lempäälän kunnan palveluissa syksyn aikana ja siihen siirrytään vaiheittain.

”Lempäälän uutta kuntastrategiaa tuodaan aktiivisemmin esiin ja sen myötä kehitetään myös viestintäämme. Uusi visuaalinen ilme näyttää nyt siltä, mitä haluamme olla - Kunta joka sanoo kyllä”, kertoo kunnanjohtaja Heidi Rämö. Uuden logon E-kirjain on luotu kolmesta aaltoviivasta, jotka kuvastavat vesistöä, luontoa, elinvoimaista ja kehittyvää kuntaa. Värimaailma on hillitty mutta raikas tummansininen, turkoosi ja vihreä. Lempäälän kunnan uudistuneen ilmeen on suunnitellut Kaski Agency. ”Perinteistä vaakunaa ei kuitenkaan unohdeta, vaan sitä käytetään arvokkaissa ja virallisissa yhteyksissä” muistuttaa kunnan tiedottaja Jenni Hellqvist.

Aiempi Lempäälä on lähellä -logo otettiin käyttöön vuonna 1995. Uutta tunnusta etsittiin tunnuskilpailulla kevään 2018 aikana ja kunnanhallitus teki päätöksen tunnuksesta 4.6.2018.

Uudistuksen yhteydessä julkistettiin myös palautekanava kuntalaisille. Lempäälän kuntastategian keskiössä on kuntalainen. #kyllä tarkoittaa parempaa palvelua, vuorovaikutusta ja ratkaisujen etsimistä yhdessä. ”Haluamme kehittää Lempäälää ja tähän työhön tarvitaan kaikki mukaan”, innostaa Heidi Rämö.

Lempäälän kuntastrategian 2018-2025 löydät täältä

 

Lisätietoa: Auli Nevantie puh. 050 383 9368

« Takaisin