Kati Skippari valittu ympäristöpäälliköksi

2.10.2018

Ympäristöpäällikkö Kati Skippari

Lempäälän kunnan ympäristöpäälliköksi on valittu Kati Skippari. Skippari on hoitanut ympäristöpäällikön viransijaisuutta vuodesta 2015 lähtien.

Ympäristöpäällikkö on monessa mukana. Hän vastaa rakennus- ja ympäristövalvonnan tehtäväalueesta ja toimii viranomaislautakunnan esittelijänä. Ympäristöpäällikön vastuulle kuuluu myös ympäristö- ja maa-ainesluvat. Lisäksi ympäristöpäällikkö on mukana kehittämässä kunnan ympäristösuojelun edistämistä yhteistyössä kunnan viranhaltijoiden, kuntalaisten ja yrittäjien sekä Tampereen seudun kuntien kanssa mm. lupaprosessien sujuvoittamisessa, ilmastonmuutoksen hillinnässä ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentämisessä sekä vesien suojelussa ja hoidossa, luonnonsuojelussa, kävelyn ja pyöräilyn edistämisessä. Ympäristöpäällikkö hoitaa myös Vesilahden kunnan ympäristösuojelun tehtäviä.

- Tehtävä on mielenkiintoinen koska tehtäväkenttä on laaja, monipuolinen ja kiva. Arvostan sitä, että saan olla tekemisissä erillaisten ihmisten kanssa. Luonnon ja puhtaan ympäristön lisäksi myös rakentaminen on lähellä sydäntä. Tulen omatoimirakentajaperheestä, joka on osaltaan vaikuttanut luonteeseeni asioiden, ilmiöiden tai vaikka talon rakentajana ja kehittäjänä. Seuraan aina mielenkiinnolla rakennushankkeita ympäristössäni.

Kati Skippari asuu Vesilahdella miehensä, 3 lapsensa, koiran ja kissanpennun kanssa. Skippari on valmistunut Jyväskylän yliopistosta ekologian ympäristöhoidon ja hydrobiologian koulutusohjelmasta maisteriksi. Hän on työskennellyt mm. valtion ympäristöhallinnossa vesiensuojelun asiantuntijana, biologian ja maantiedon opettajana. Hän on toiminut kunnan ympäristösuojelun tehtävissä vuodesta 2008, josta Lempäälässä vuodesta 2010.

 

 

 

« Takaisin