Terveyskeskussairaala

Sivu päivitetty 9.1.2017

Terveyskeskussairaalaan tullaan joko oman lääkärin tai päivystyksen kautta lähetteellä tai jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta. Tavoitteena on ottaa erikoissairaanhoidosta potilaat jatkohoitoon osastolle ilman siirtoviivemaksua.

Potilaspaikkoja on käytössä 32.

Käynti terveyskeskussairaalaan (ent. nimeltä vuodeosasto)

  • Arkisin klo 7.00 - 16.00 terveyskeskuksen sairaalaan tullaan terveysaseman pääovesta.
  • Iltaisin klo 16 jälkeen sekä viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 12.00 – 20.00 sairaalaan tullaan sisäpihalta päivystyksen ovesta. Oven päällä lukee selkeästi PÄIVYSTYS.
  • Sairaalasta voi poistua pääoven kautta aina kello 16 asti. Sen jälkeen ovet sulkeutuvat sähköisesti, joten ulosmenoreitti kulkee päivystysoven (C-ovi) kautta. Henkilökunta neuvoo ja ohjaa mielellään uusien kulkuväylien löytämisessä.
  • Muina aikoina käynnistä voi sopia terveyskeskuksen sairaalaan kanssa p. 040 1337338

Vierailujen toivotaan ajoittuvan klo 13 - 18.30 väliseen aikaan. Muina aikoina vierailuista on sovittava erikseen hoitajan kanssa.

Kuntouttava hoitotyö on sairaalan toiminnan perusta
Rohkaisemme potilaita omatoimisuuteen jotta toimintakyky säilyisi ja potilaan olisi mahdollista palata kotiin tai aikaisempaan hoitopaikkaan. Kaikki toiminta potilaan kanssa on kuntoutusta; kävelyttäminen, wc-käynnit, omatoiminen ruokailu, pukeutuminen ja jopa istuminen.