Kaukolainaus

Kaukolaina

Sellaista aineistoa, jota ei ole PIKI-kirjastojen omissa kokoelmissa, voidaan pyytää kaukolainaksi jostain muusta kirjastosta. Kaukolainatilauksen voi tehdä henkilö, jolla on PIKI-kirjastokortti ja lainausoikeus.

Kaukopalvelutilauksen tehdessään asiakas sitoutuu maksamaan kaikki lainasta aiheutuvat kulut, jotka lähettävä kirjasto perii. Näiden kulujen lisäksi perimme 4 euron kaukopalvelumaksun. Maksut maksetaan lainaa noudettaessa. Noutamatta jätetyistä kaukolainoista aiheutuneet maksut lisätään asiakkaan maksutietoihin.

Kaukopalvelulainoja koskevat samat sakkomaksut kuin muita PIKI-kirjastoista lainattuja lainoja: Lempäälän kunnankirjastossa perittävä maksut.

Kaukolainatilauksen voi jättää henkilökohtaisesti kirjastoon tai tehdä sen tilauslomakkeella: PIKI-kirjastojen kaukopalvelulomake. Laina-ajan jatkamista voi tiedustella suoraan  kirjastosta sähköpostilla tai puhelimitse.


Kaukolaina kirjastoille

Lempäälän kunnankirjasto antaa aineistoaan kaukolainaan Pirkanmaan ulkopuolisille kirjastoille. Pyytävältä kirjastolta veloitamme 10 euroa / laina. Kaukopalvelupyynnön voi tehdä PIKI-verkkokirjastossa tai sähköpostilla.