Elinkeinopalvelut

Elinkeinotoimen palvelut

Lempäälän kunnan elinkeinotoimen palveluista vastaa Lempäälän Kehitys Oy. Yhtiö toteuttaa ja tukee kunnan sekä elinkeinotoimen että muiden sektoreiden suunnittelu-, kehittämis-ja hanketoimintaa.

Lempäälän Kehitys Oy edistää kunnan kehittämis- ja suunnittelutoimen innovaatiota ja sunnittelun laadullista kehittymistä. Se myös tukee kunnan seudullisen yhteistyön valmistelua ja toteuttamista sekä tukee kunnan kansaninvälisen toiminnan kehittämistä ja hallinnointia.

Lempäälän Kehitys Oy vastaa sekä uusien että vakiintuneiden yritysten tuki-, kehittämis- ja koulutuspalvelujen tuottamisesta ja suunnittelusta. Tieto- ja osaamisyhteiskuntaan liittyvän kehityksen seuraaminen ja edistäminen yhtiön toimesta on tärkeä osa elinkeinoelämän toimintaedellytysten turvaamista Lempäälässä.

Matkailun edistäminen on osa kunnan elinkeinopolitiikan toteutusta. Lempäälän Kehitys Oy hoitaa myös kunnan matkailuasioita. www.visitlempaala.fi

Mikäli esim. yrittäminen Lempäälässä kiinnostaa ja haluat kuulla lisää Lempäälän positiivisesta yritysilmapiiristä, älä epäröi ottaa yhteyttä Lempäälän Kehitys Oy:n henkilökuntaan.

Oikealla olevista värikkäistä muistilapuista pääset suoraan eri aihealueisiin Lempäälän Kehitys Oy:n sivuille.