Vuokra-asunnot

Sivu päivitetty 7.8.2017 15:50

 

Kiinteistö Oy Sirkkavuori

Pääosan vuokra-asunnoista omistaa kunnan vuokrataloyhtiö, Kiinteistö Oy Sirkkavuori. Sirkkavuori tekee myös asukasvalinnat kaikkiin haettaviin kohteisiin lukuun ottamatta eräitä vanhusten asuntoja. Suurin osa vuokra-asunnoista on valtion aravarajoituksen alaisia ja hakijaperheen on täytettävä asunnontarpeelle, tuloille ja varallisuudelle asetetut valintaperusteet.

Vanhoihin, vapautuviin vuokra-asuntoihin voidaan jättää hakemuksia jatkuvana hakuna. Uusiin, valmistuviin vuokra-asuntoihin on aina erillinen haku.

Vuokra-asuntohakemus tehdään sähköisesti luomalla tunnukset Domo -palveluun. Tunnusten luomiseksi tarvitset sähköpostiosoitteen.

Tästä linkistä pääset hakemaan asuntoahttps://domo.sirkkavuori.fi/

Muistathan liittää hakemukseen kaikki tarvittavat liitteet kerralla! Hakemusta ei voi hyväksyä, ennen kuin kaikki pakolliset liitteet ovat liitetty hakemukseen. Myös asunnontarpeen syy tulee ilmoittaa selkeästi hakemuksella.

Ohjeet ja mallit tarvittavista liitteistä: http://www.sirkkavuori.fi/site/assets/files/1630/hakemuksen_liitteet.pdf

Tarvittaessa opastusta hakemiseen saat asukassihteeriltä puh. 040 133 7690. Hakemuksen voi tulla tekemään myös toimistollemme osoitteeseen Tampereentie 10, 37500 Lempäälä, 3.krs. Toimistomme on avoinna ma-to klo 9-11 ja 13-15 perjantaisin vain ajanvarauksella.

Hakemus on voimassa 3 kk jättöpäivästä lukien. Hakemuksen voi uusia itse Domossa. Vanhentunut hakemus poistetaan ilman eri ilmoitusta hakijajonosta. Hakemus poistetaan jonosta myös ennen em. määrärajan loppuun kulumista silloin, kun hakija kieltäytyy hänelle tarjotusta ja hakemusta vastaavasta asunnosta.

 

Muita Lempäälässä sijaitsevia vuokra-asuntokohteita

Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy

Pirkanmaan Tukikodit Oy

Suomen Vuokrakodit Oy

TA-yhtymä Oy

VVO-yhtymä Oyj

YH-Kodit Tampere Oy