Palaute

Palaute ja ideat oikeaan osoitteeseen!

Anna palautetta tai kerro ideasi Lempäälän kunnan uudessa sähköisessä palautepalvelussa. Mihin olet erityisen tyytyväinen ja missä olisi kehittämisen varaa?

Antamalla palautetta tai kertomalla ideasi autat meitä kehittämään palveluitamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Käsittelemme palautteet viimeistään kolmen arkivuorokauden kuluessa. Palautepalvelun löydät osoitteesta: lempaala.fi/palaute

Voit antaa palautetta helposti myös mobiilisovelluksen avulla. Trimble Feedback mobiilisovellus on saatavilla sovelluskaupoista.

Voit palautetta antaessasi valita, voidaanko palautteesi ja siihen annettava vastaus julkaista palautepalvelussa muiden käyttäjien tutustuttavaksi. Mikäli haluat selata julkisia palautteita ja kunnalle esitettyjä kysymyksiä, valitse ”Hae ja selaa palautteita” -välilehti (suurennuslasin kuva). Vastauksen antamaasi palautteeseen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tietosuojan turvaamiseksi ethän kirjaa palautelomakkeelle henkilötunnusta tai muuta luottamuksellista tietoa.

Kirjautuneena käyttäjänä näet omat palautteesi ja voit seurata niiden käsittelyä kohdassa "Omat palautteet". Mikäli haluat luoda oman käyttäjätunnuksen, valitse ”Kirjaudu sisään” sivun oikeasta ylälaidasta ja klikkaa ”Luo uusi käyttäjätunnus”.

Potilasvalituksista palaute muistutuslomaketta käyttäen. Sosiaalihuoltoa koskevat palautteet sosiaalihuollon muistutuslomaketta käyttäen.

Palautteesi ohjataan asiantuntijalle, jolta saat vastauksen mahdollisimman pian. Huomaa kuitenkin, että toisinaan vastaukset voivat hieman viipyä esim. työmatkojen tai vuosilomien vuoksi. 


Vesihuoltoa koskeva palaute tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen: lempaalanvesi@lempaala.fi

Kuntalaisaloite

Kuntalain mukaan asukkaalla on oikeus tehdä aloitteita kunnan toimintaa koskevissa asioissa.

Huomaa, että tämä on kuitenkin hitaampi tapa saada vastaus, sillä aloite käynnistää aina tiettyä kaavaa noudattavan prosessin. Mikäli siis haluat nopeita vastauksia, käytä edellä mainittuja keinoja.

Kuntalaisaloite.fi palvelun kautta voit tehdä kuntalaisaloitteen sähköisesti.

 

Vapaamuotoisen kuntalaisaloitteen voi lähettää osoitteeseen kunta@lempaala.fi
Muista liittää siiheen yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, mahdollinen sähköpostiosoite). Ilman yhteystietoja aloitetta ei voida käsitellä.

Kuntalaki 28 §

Kunnan asukkaalla on oikeus tehdä kunnalle aloitteita sen toimintaa koskevissa asioissa. Aloitteen tekijälle on ilmoitettava aloitteen johdosta suoritetut toimenpiteet. Valtuuston tietoon on saatettava vähintään kerran vuodessa sen toimivaltaan kuuluvissa asioissa tehdyt aloitteet ja niiden johdosta suoritetut toimenpiteet.

Jos valtuuston toimivaltaan kuuluvassa asiassa aloitteen tekijöinä on vähintään kaksi prosenttia äänioikeutetuista kunnan asukkaista, asia on otettava valtuustossa käsiteltäväksi viimeistään kuuden kuukauden kuluessa asian vireilletulosta.