Lempäälä-talo

Lempäälä-talon rakentamisen valmistelut ovat käynnistyneet. Työmaa-alueen aitaaminen sekä puunkaadot alueella on aloitettu. Liityntäpysäköinti on siirtynyt 20.4. alkaen Piippokeskuksen pysäköintialueelle. 
Työmaa-alueen kartan ja lisätietoa pysäköintijärjestelyistä näet täältä.

Rakentaminen käynnistyy kesällä 2018 ja Lempäälä-talon on tarkoitus valmistua 2020. Lempäälä-talon ympärillä olevien kortteleiden kehitystyö jatkuu samanaikaisesti.

Kuntakeskuksen veturina ja tulevana kuntalaisten olohuoneena toimii Lempäälä-talo, johon sijoittuvat Lempäälän kunnan uusi pääkirjasto monitoimitiloineen, Lempäälän kunnan ja kuntakonsernin yhtiöiden palvelut, ravintola sekä yhteiskäyttö-, liike- ja palvelutiloja.


Lempäälä-talon havainnekuva. Kuva: BST Arkkitehdit

Historiallinen akseli kirkon tornilta Manttaalitalolle kulkee kevyenliikenteen väylänä toimivaa Telkäntaival -raittia ja polveilee esteettömästi uuden kevyenliikenteen sillan yli ja jatkuu Lempäälä-talon rakennusten välissä aina Puistokadulle asti.

Tutustu uuteen kuntakeskukseen videoidemme kautta

Ohessa havainnevideo uuden kuntakeskuksen ilmeestä.

Tästä saat videon avattua myös koko näytölle:
https://dreambroker.com/channel/9dqftpil/ilp85y5b

Katso video, jossa kuljetaan Telkäntaipaleen kevyenliikenteen sillalta kohti Lempäälä-taloa ja käväistään uudessa pääkirjastossa:

Tästä saat videon avattua myös koko näytölle:
https://dreambroker.com/channel/9dqftpil/b5udqmqk