Siivoustalkoot toukokuussa

27.4.2018

LEMPÄÄLÄN SIIVOUSTALKOOT TOUKOKUUSSA 2018

Kaipaako lähiympäristösi kevätsiivousta? Lempäälässä vietetään siivoustalkookuukautta toukokuussa. Lempäälän kunta haastaa kuntalaiset, lempääläläiset yhdistykset ja yhteisöt mukaan toimimaan yhteisen hyvän mielen, yhdessäolon ja ympäristön eteen. Ideoi ja organisoi talkoot, kerää porukka kasaan ja ilmoittaudu mukaan 27.4.2018 mennessä. Toukokuisen siivousajankohdan voit valita itse.

Talkoot ovat järjestelytahon vastuulla. Siivoustalkoissa, joissa ei tarvitse liikkua tarpeettomasti ajoneuvoliikenteen seassa, vaan puhdistustyöt tehdään pientareilla ja työ on ns. kertaluonteista, tulee talkooryhmällä olla yksi työtä ohjaava henkilö, jolla on voimassaoleva tieturvakortti. Ohjaaja vastaa siitä, että työt suoritetaan kohteessa turvallisesti kenenkään terveyttä vaarantamatta.

Halutessanne saatte talkoovakuutuksen ja kunta tarjoaa myös jätesäkkejä sekä maksaa talkoilla kerättyjen jätteiden jätemaksun Lempäälän jäteasemalla, os. Moisiolammentie 23.
Kukin talkooporukka saa pienen kiitoksen reilun kaupan hengessä! Jätesäkit ja kiitoskassin saa palvelupisteestä, Tampereentie 8 (vain talkoisiin ilmoittautuneille).

Näin pääsette mukaan edistämään lempääläläistä tekemisen meininkiä:

  1. Ilmoittautukaa 27.4.2018 mennessä Lempäälän kunnan kotisivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella www.lempaala.fi > Osallistu ja vaikuta > Lempäälän siivoustalkoot > Ilmoittautuminen talkoisiin

  2. Kertokaa ilmoittautumisessa, millaiset talkoot järjestätte ja milloin sekä missä talkoot ovat. Ilmoittakaa myös talkoiden yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot.

  3. Kertokaa, tarvitsetteko talkoovakuutuksen ja arvio talkoolaisten määrästä ikäluokittain (alle 18v., 18-69 v. ja 70 v ja yli).

  4. Ilmoittakaa vielä, saako talkoonne lisätä kunnan kotisivuille ja/tai Facebookiin ja sopiiko, että talkoisiinne osallistuisi myös yhdistyksenne/yhteisönne ulkopuolista innokasta talkooväkeä?

  5. Muistakaa kerätä talkoolaisilta kuittaus nimilistaan vakuutusta varten. Otamme mielellämme vastaan valokuvia työn touhusta tai kohteesta ennen ja jälkeen. Valokuvat pyydetään toimittamaan Stina Tiittalalle sähköpostilla: stina.tiittala@lempaala.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteiseen tempaukseen!

Lisätietoja:      

ympäristötarkastaja Stina Tiittala, stina.tiittala@lempaala.fi, p. 040 133 7816

Ilmoittautuminen talkoisiin: https://my.surveypal.com/Talkooilmoittautuminen

« Takaisin