Lempäälän kuntakonserni palkitsee

18.5.2017

Lempäälän kunnan taloudellinen tulos vuonna 2016 oli 2 miljoonaa euroa plussalla. Taloudessa on tehty poikkeuksellisen nopea käänne ja se on vaatinut koko henkilöstöltä uutta ajattelua, suurta sydäntä ja väsymätöntä panostamista. Tästä kaikesta on nyt hetki kiittää henkilöstöä.

Lempäälän kunnan Tulevaisuusohjelman mukaisesti aiempi 5 miljoonan vuotuinen alijäämä oli suunniteltu käännettävän kolmen vuoden aikana. Talous onnistuttiin kuitenkin kääntämään plussalle jo puolessa toista vuodessa. Tämä upea tulos on saavutettu koko joukon tinkimättömän työn kautta, uusia ratkaisuja ovat kaikki olleet omalta osaltaan etsimässä.

- Lempäälässä otettiin vuoden 2016 alussa käyttöön uusi tapa toimia, Lempäälän IDEA. Emme tyytyneet toimimaan kuten aina ennenkin, vaan etsimme rohkeasti uusia tapoja tehdä asioita. Olemme ideoineet, toimineet rohkeasti, yhdessä ja vastuuta kantaen. Kaikessa toiminnassa periaatteena on asiakaslähtöisyys ja terve talous. Se on tuottanut tulosta, ja nyt haluamme kiittää siitä henkilöstöämme, toteaa kunnanjohtaja Heidi Rämö.

Palkitsemisessa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, joista henkilöstö saa valita mieluisen. Palkitseminen ulottuu myös kuntakonserniyhtiöihin. Palkinnoksi voi saada joko vapaapäivän, 150€ rahapalkkion tai vastaavasta arvosta liikunta- ja kulttuurietua tai tuotelahjakortin. Yritimme löytää sellaisia palkitsemisen vaihtoehtoja, joista jokainen palkittu löytäisi itselleen sellaisen, joka aidosti tuntuisi hyvältä. Yhdessä tämä työ on tehty ja nyt on kiitosten aika, Rämö kiittää.

Lisätietoja:
kunnanjohtaja Heidi Rämö, 040 133 7803

« Takaisin