Lempäälän kunnan liikuntapalveluiden uimakoulut kesä 2017

19.6.2017

Rantauimakouluja järjestetään  viidessä paikassa: Lempoisten uimalassa, Säijässä Typyn rannalla, Nurmella Lahdenkylän rannalla, Kuljussa Ruotasjärven rannalla ja Sääksjärvellä Paunun alueella. Viiden ja kymmenen päivän uimakouluja vedetään läpi koko kesä. Ryhmiä on tarjolla 47 kappaletta.

Runsaassa kurssitarjonnassa on sopivia ryhmiä eri-ikäisille ja tasoisille. Ryhmiä on alkeiskursseista  jatkoryhmiin, tekniikkaryhmää ja 5-vuotiaiden ryhmiä. Lisäksi ryhmiä on lapsi-aikuinen -pareille. Tiiviskursseja lukuun ottamatta ryhmissä on mahdollista suorittaa uimamerkkejä.

Uimakoulumaksut määräytyvät keston mukaan. Yhden viikon uimakoulu (lapsi-aikuinen, 5-vuotiaiden ryhmä ja  lyhyt alkeiskurssi) maksaa 12 ja kahden viikon uimakoulu (alkeis-, 10 metrin ja tekniikkaryhmät) 24 euroa.

Tarjontaan kannattaa tutustua ja ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu internetissä osoitteessa https://www.kuntapalvelut.fi/lempaala/

Uimakoulut pidetään kolmessa jaksossa, joista ensimmäinen alkaa heti juhannuksen jälkeen 26. kesäkuuta alkaen. Ensimmäisen jakson ilmoittautuminen päättyy 19. kesäkuuta. Toiseen ja kolmanteen jaksoon pitää ilmoittautua 3. heinäkuuta mennessä.

« Takaisin