Hankintamessuilla Piippokeskuksessa 22.2. esittelyssä yli 90 lempääläläistä yritystä - Julkaisemme videoesittelyitä päivittäin

26.2.2018

Lempäälän Yrittäjät, Lempäälän Kehitys ja Lempäälän kunta järjestivät yhteistyössä Hankintamessut-tapahtuman 22.2. Piippokeskuksessa. Lempäälästä oli innostunut mukaan yli 90 yritystä eri toimialoilta. Viime vuoteen nähden näytteilleasettajien määrä lähes tuplaantui.

Monipuoliseen tuote- ja palvelutarjontaan tutustumaan oli kutsuttu kuntahankinnoista vastaavat ja niihin vaikuttavat luottamushenkilöt ja viranhaltijat. Tilaisuus toimi samalla myös yritysten verkostoitumistapahtumana. Tilaisuudessa oli innostunut tunnelma ja uusia yhteistyökuvioita saatiin luotua.

Lempälän lukion mediatiimi kuvasi hankintamessuilla kaikista paikalla olleista yrityksistä esittelyvideot. Esittelyvideoita julkaistaan tästä päivästä lähtien kunnan verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa päivittäin, niin kauan kuin esittelyjä riittää.

Kaikki esittelyvideot julkaistaan Lempäälän videokanavalla (LempääläTubessa): https://dreambroker.com/channel/9dqftpil/#/menu?filterByCategory=e2wwj1zr

 

 

« Takaisin