Viekää tuhkakin pesästä-näytelmä

19.7.2018 19:00-21:00 | Vihreä polku, Merunlahden kesäteatteri - Koipitaipaleentie 150, 33880 Lempäälä
Järjestäjä: Teatteri Valentino, Teatteri Valentino, 045 668 4336, info@teatterivalentino.fi

Teatteri Valentino esittää Leena Härmän Viekää tuhkakin pesästä-näytelmää Lempäälän Merunlahdella! 

Näytelmä sijoittuu Kinttumäkeen, rauhaisaan pitäjään, missä tonttien hinnat ampaisevat nousuun ja houkuttelevat siten paikalle gryndereita solmimaan hämäräkauppoja. Röyhkeiden keinottelijoiden myyntipuheet eivät kuitenkaan kaikille asukkaille mene läpi. Koska pienillä padoilla on isot korvat ja ahneus sokaisee viisaammankin pään, voivat höynätettävät sittenkin kääntää tilanteen toisin päin! 

Ihastuttavan komedian traaginen aihe on yhä ajankohtainen ja näytelmän henkilöt käsittelevät sitä luontevan raikkaasti, oli kyseessä sitten hurmaavan utelias eläkeläisvanhus, tai rahankiilto silmissä sulavasti virkkova toimitusjohtaja.

Vakinäyttelijämme Ritva af Ursinin 30-vuotisen harrastajateatteriuran kunniaksi valittu näytelmä ja teoksessa nähtävä Janhuskan rooli oli af Ursinin ensimmäinen Leila Karttusen kanssa toteutunut teatteriprojekti. Sen kanssa palaamme Merunlahden idyllisen kauniisiin järvi- ja metsämaisemiin tulevana kesäkautena.

Katettu katsomo.
Eläkeläiset/opiskelijat/työttömät 18€

Liput varattavissa ja ostettavissa kotisivuiltamme osoitteesta http://www.teatterivalentino.fi, tai puhelimitse 045-668 4336 & 040-708 7361 tai s-postitse lippuvaraus@teatterivalentino.fi

 


« Takaisin tapahtumalistaan