Suunnittele kuntalaisten olohuone Lempäälä-taloon

15.7.2017 10:00-16:00 | Kuokkalankosken markkinat, Lempäälän kunnan osasto - Kuokkalantie 5, 37500 Lempäälä
Järjestäjä: Lempäälän kunta, www.lempaala.fi

Suunnittele kuntalaisten olohuone Lempäälä-taloon!Tule ideoimaan Lempäälä-talon toimintaa Kuokkalankosken markkinoille Lempäälän kunnan osastolle 15.7.2017 klo 10-16!
Kirjoita tai piirrä ideasi tai toiveesi – osallistujille yllätyspalkintoja!

Lempäälä-talon ensimmäisen kerroksen aula-tilojen suunnittelu on käynnissä.
Tiloihin on suunnitteilla mm. kirjaston lehtilukusali, ravintola, asiakaspalvelupiste ja kokoustiloja. Kirjaston tilat sijaitsevat ylemmissä kerroksissa.

  • Millaisia Lempäälä-talon ensimmäisen kerroksen aula-tilojen tulisi olla, jotta ne toimisivat kuntalaisten ja muiden vierailijoiden ”olohuoneena”?
  • Millaiseen olohuoneeseen haluaisit tulla? Millaista toimintaa tiloissa pitäisi olla?
  • Miten tilat voisivat tukea yhteisöllisyyttä, verkostoitumista tai uusien ideoiden syntymistä?
  • Miten haluaisit osallistua kunnan päätöksentekoon Lempäälä-talossa?
  • Millaista palvelua tai toimintaa voisit mahdollisesti itse järjestää?
  • Mitä Lempäälä-talon pitäisi tarjota matkailijalle?

Tietoa kuntakeskuksen kehittämishankkeesta ja Lempäälä-talosta:

Kuntakeskuksen kehittämishankeen visiona on yhdistää rautatien halkaisema Lempäälän keskusta tiiviiksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Viihtyisän kuntakeskuksen veturina toimii Lempäälä-talo. Samalla täydennetään kuntakeskuksen palveluja ja työpaikkatiloja.
Lempäälä-taloon sijoittuvat Lempäälän uusi pääkirjasto monitoimitiloineen, Lempäälän kunnan palvelut, toimitilat ja nuorisotilat. Lisäksi rakennuskokonaisuuteen on suunnitteilla ravintola, liiketiloja sekä rakenteellista pysäköintiä.

Keskeisenä osana kuntakeskuksen kokonaisuutta tulee myös olemaan julkinen Telkäntaival -raitti, joka polveilee esteettömänä Lempäälä-talon rakennusmassojen halki ulkotilassa ja on siten kaikkien kuntalaisten yhteisessä käytössä. Historiallinen akseli kirkkotorilta Manttaalitalolle kulkee tulevaisuudessa uuden rautatiesillan yli jatkuen Lempäälä-talon raittina. Raitti kertoo 150 -vuotiaan Lempäälän kunnan tarinaa valon, digiviestin tai perinteisten merkkien välityksellä.

Lisätietoja: http://www.lempaala.fi/kuntainfo/keskustan-kehittaminen/


« Takaisin tapahtumalistaan