Nuoret

Lempäälän kunnan nuorisopalveluiden tarkoituksena on tukea nuoria hallitsemaan omaa elämäänsä. Tehtävänä on tarjota monipuolista toimintaa lapsille ja nuorille, ehkäistä syrjäytymistä ja vaikuttaa nuorten osallistumiseen.

www.nuortenlempaala.fi -sivuilta löydät tietoja nuorisotiloista ja tapahtumista.

Lempäälän Ohjaamo huolehtii 15–29-vuotiaiden nuorten ohjaus- ja tukipalveluista ja etsivästä nuorisotyöstä. Ohjaamo toimii helposti muistettavana ja tavoitettavana linkkinä nuorelle eri palveluiden, kuten esimerkiksi nuorten starttipajan ja yksilövalmennuksen, välillä. Lempääläläinen nuori tai hänestä huolta kantava taho voi lähes missä tahansa ongelmatilanteessa ottaa yhteyttä Ohjaamoon.

Nuorisopalveluiden hallinnon kautta huolehditaan nuoriin ja toimintaan liittyvistä päätöksistä ja avustuksista.

Nuorisotilojen hakulomakkeet

Nuorisotilojen vapaita aikoja voit selata Timmi-tilanvarauskalenterista

OSALLISTU KYSELYYN PUNTALAN LEIRIKESKUKSEN KEHITTÄMISESTÄ
Millainen Puntalan leirikeskuksen pitäisi olla tulevaisuudessa? Mitä toimintamahdollisuuksia ja -tiloja alueelle kaivataan? Miten aluetta tulisi kehittää?  Vapaa-aikalautakunta on 23.2.2017 päättänyt, että alueen kehittämiseksi laaditaan yleissuunnitelma aluetta käyttäviä toimijoita ja kuntalaisia kuulleen. Osallistu alueen tulevaisuuden ideointiin vastaamalla kyselyyn Puntalan leirikeskuksen kehittämisestä.

Kyselyyn pääset tästä linkistä