Vuokra-asunnot

Sivu päivitetty 8.9.2015

 

Kiinteistö Oy Sirkkavuori

Pääosan vuokra-asunnoista omistaa kunnan vuokrataloyhtiö, Kiinteistö Oy Sirkkavuori. Sirkkavuori tekee myös asukasvalinnat kaikkiin haettaviin kohteisiin lukuun ottamatta eräitä vanhusten asuntoja. Suurin osa vuokra-asunnoista on valtio aravarajoituksen alaisia ja hakijaperheen on täytettävä asunnontarpeelle, tuloille ja varallisuudelle asetetut valintaperusteet.

Vanhoihin, vapautuviin vuokra-asuntoihin voidaan jättää hakemuksia jatkuvana hakuna. Yhdellä hakemuksella voi hakea kaikkiin haluttuihin kohteisiin. Uusiin, valmistuviin vuokra-asuntoihin on aina erillinen haku.

Hakemus ja täyttöohje ovat pdf-tiedostona. Tulosta, täytä ja allekirjoita lomake. Palauta se postitse os. Kiinteistö Oy Sirkkavuori, PL 36, 37501 Lempäälä . Voit myös jättää hakemuksen kunnan palvelupisteeseen (käyntiosoite, Tampereentie 8).

Vuokra-asunnon hakemuslomakkeita ja hakuohjetta on saatavana myös kunnan palvelupisteestä.

Hakemus on voimassa 3 kk jättöpäivästä lukien. Hakemuksen voi uusia joko puhelimitse tai jättämällä uuden hakemuksen. Vanhentunut hakemus poistetaan ilman eri ilmoitusta hakijajonosta. Hakemus poistetaan jonosta myös ennen em. määrärajan loppuun kulumista silloin, kun hakija kieltäytyy hänelle tarjotusta ja hakemusta vastaavasta asunnosta.

Muita Lempäälässä sijaitsevia vuokra-asuntokohteita

Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy

Pirkanmaan Tukikodit Oy

Suomen Vuokrakodit Oy

TA-yhtymä Oy

VVO-yhtymä Oyj

YH-Kodit Tampere Oy